راهنمای خرید ماشین و موتور شارژی
راهنمای خرید ماشین و موتور شارژی
رنگ ماشین و موتور شارژی
امروزه اکثر مشتریان به دنبال ماشینهای شارژی با رنگ متالیک هستند زیرا از نظر زیبایی، جذابیت و جلوه بیشتری دارند. یکی از معایبی که ماشینهای شارژی با رنگ متالیک دارند، این است که رنگ آن مانند ماشینهای واقعی با برخورد به جایی آسیب میبیند؛ بنابراین خانوادهها هنگام استفاده باید مراقب باشند:
- بدنه به جایی برخورد نکند.
- از پارچه نمدار به منظور پاک کردن هر گونه لکه و گرد و غبار استفاده نمایند.
صندلی چرم ماشین و موتور شارژی
با گذشت زمان ماشین و موتورهای شارژی کودک از لحاظ امکانات رفاهی مانند ماشینهای واقعی شدهاند و از این نظر ویژگیهای مشترکی دارند؛ در سالهای گذشته جنس صندلی ماشین و موتور شارژیها از پلاستیک (حال تک سرنشین یا دو سرنشین) بوده اما امروزه برای راحتی و سلامت جسمانی کودک و همچنین استفاده بیشتر، طراحی صندلی این محصولات مانند ماشینهای واقعی صورت میگیرد. از نظر کیفیت محصول، تنوع و عملکرد، چرم مصنوعی پلیاورتان PU به چرم طبیعی شباهت زیادی دارد؛ به طوری که نمیتوان به آسانی آنها را از هم تشخیص داد و اغلب افراد را به اشتباه میاندازد.
تعداد سرعت موتور و ماشین شارژی
در رابطه با فروش محصولات شارژی کودک، وب سایتهای گوناگونی فعالیت دارند. در این فروشگاههای اینترنتی با مراجعه به بخش مشخصات فنی هر یک از محصولات (ماشین و موتور شارژیها) مشاهده میشود که حالت سرعتگیری ماشین و موتور شارژی را دو یا سه سرعته عنوان میکنند:
1. ماشین و موتور شارژی های دو سرعته:
روی داشبورد این محصولات یک کلید با دو وضعیت SLOW (آهسته) و FAST (سریع) وجود دارد و با فشار دادن آن میتوان وضعیت سرعت را تعیین کرد. در ماشین و موتور شارژیهای دو سرعته، کنترل از راه دور از نوع رادیویی است (کنترل که آنتن دارند) و دارای برد حداکثر 10 تا 15 متری میباشند. همچنین برای هدایت ماشین و موتور شارژی روی آنها کلیدی با عنوان MANUAL (دستی) و RD یا CONTROL (هدایت با کنترل) نیز نصب شده است. اکثراً روی کنترل این دسته از محصولات دو دکمه جهتدهی؛ دکمه حرکت به جلو و عقب و دکمه حرکت به چپ و راست قرار دارد.
2. ماشین و موتور شارژیهای سه سرعته:
اغلب روی داشبورد هیچ دکمهای برای تنظیم سرعت ندارند؛ به جز چند مدل که در آنها تنظیم سرعت توسط دندهای انجام میشود که روی داشبورد قرار دارد و در سه وضعیت قابل تنظیم است. در ماشین و موتور شارژیهای سه سرعته به دلیل وجود سیستم SLOW STARTER (شروع آهسته) با فشار پدال گاز، آهسته شروع به حرکت میکنند و به مرور زمان به حداکثر سرعت میرسند. کنترل از راه دور آنها دارای برد 4/2 گیگاهرتز است و از نوع Wifi یا BLUTOOTH میباشد. مزیت این نوع کنترلها عبارتند از:
- برد کنترل بالای 15 متر و بدون خطا
- دکمه تنظیم سرعت در سه حالت آهسته، سرعت متوسط و سریع
- دکمه ایست کامل
- جهتدهی ماشین و موتور شارژی بدون ثانیهای تأخیر
ماشین و موتور شارژی دو موتوره یا ماشین و موتور شارژی چهار موتوره؟
این ماشین و موتور شارژی چند موتوره است؟ سؤالی که اکثر خریداران از فروشندگان میپرسند و آنها هم با توجه به اطلاعات خود، تعداد موتور و گاهی هم توان موتور را به مشتری اعلام میکنند. اصولاً شرکتهای تولیدکننده با توجه به رده سنی کودک و استانداردهای تولید و ایمنی، ماشین و موتورهای شارژی را با توان موتوری متفاوت به بازار عرضه مینمایند. همچنین شرکتهای واردکننده میتوانند به تولیدکننده سفارش موتور و گیربگسی با توان بیشتر را بدهند.
قدرت موتور و گیربگس مناسب برای رده سنی 1 الی 6 سال:
- دو موتور 25 وات
- دو موتور 30 وات
- دو موتور 35 وات
قدرت موتور و گیربگس مناسب برای رده سنی 3 الی 8 سال:
- دو موتور 35 وات
- چهار موتور 35 وات
- دو موتور 45 وات
نکته: با توجه به تجربه سفارش محصول طبق رده سنی، بهترین انتخاب برای کودکان بوده و برای خانوادهها نیز مقرون به صرفه میباشد.
جنس تایر ماشین و موتور شارژی لاستیک فوم(EVA)
در سالهای اخیر در تایر ماشینهای شارژی از اتیلن وینیل استات (Ethylene-vinyl acetate) استفاده شده است.
این ماده پلیمری نرم و انعطافپذیر است و نسبت به پلیاتیلن با دانسیته پایین سه برابر منعطفتر میباشد. به دلیل دارا بودن ویژگیهایی در مقایسه با لاستیک طبیعی کاربردهای گستردهای پیدا کردهاند، تعدادی از این ویژگیها عبارتند از:
- وزن کم
- نداشتن بوی زیاد
- قیمت پایینتر
- بدون تولید صدا در حرکت
- چقرمگی در دمای پایین (به مقاومت مواد در برابر شکست در اثر اعمال تنش چقرمگی گفته میشود)
- مقاومت در برابر شکنندگی
باتری ماشین و موتور شارژی
هنگام انتخاب ماشین و موتور شارژی باید به اینکه باتری آن چند ولت و چند آمپر ساعت است، توجه نمود تا از زمان لازم برای شارژ شدن آن اطلاع پیدا کرد. به منظور آگاهی از زمان لازم برای شارژ کامل میتوان دفترچه راهنمای محصول را مطالعه کرد. چنانچه ماشین و موتور شارژی برای مدت طولانی مورد استفاده قرار نگیرد، باید باتری آن کامل شارژ گردد و سیم مثبت آن (سیم قرمز رنگ) جدا شده و در مکانی مناسب نگهداری شود.
نگهداری باطری ماشین و موتور شارژی
برای سالم نگه داشتن باتری باید به یک سری نکات توجه کرد :
- همه باتریهای این دسته از محصولات شارژ اولیه دارند، اما بعد از تمام شدن شارژ بایستی بین 8 تا 12 ساعت شارژ شوند. البته این مورد در دفترچه راهنمای تمام محصولات شارژی درج شده است؛ زمان شارژ باطریها بسته به آمپر ساعت متفاوت است.
- زمان استفاده از ماشین و موتور شارژی با بالاتر بودن آمپر ساعت باتری، افزایش مییابد.
- به منظور جلوگیری از خواب باطری بهتر است هر سه هفته یک بار سیم مثبت نصب شده و سلامت باتری ماشین و موتور شارژی مورد بررسی قرار گیرد.
- نباید باتری برای مدت طولانی بدون استفاده رها شود.
- باتری نباید کنار اجسام فلزی قرار گیرد.
- باید پس از شارژ کامل باتری تا آخرین حد (تقریباً خاموشی) مورد استفاده قرار گیرند و سپس دوباره شارژ شوند.
- از شارژ کردن ماشین و موتور شارژی با شارژرهای غیر از شارژر اصلی خودداری شود.
چند نکته خیلی مهم هنگام استفاده از ماشین و موتور شارژی
- ماشین و موتور شارژی باید در سطوح صاف مورد استفاده قرار گیرند، زیرا رانندگی کودک در سرازیریها باعث میشود ماشین از کنترل او خارج شده و حوادث جبرانناپذیری را به وجود آورد.
- بهتر است کنترل ماشین و موتور شارژی برای کودکان زیر سه سال توسط بزرگترها و با ریموت انجام شود.
- به دلیل حس کنجکاوی در کودکان سه و بالای سه سال نباید کودکان را با ماشین و موتور شارژی تنها گذاشت، چون ممکن است به این وسیله آسیب بزنند.
آپشنهای ماشین و موتور شارژی کودک
ماشین و موتور شارژیها با امکانات جانبی (آپشنهای) متنوع عرضه میشوند، در ادامه برخی از این امکانات آورده شده است:
امکان پخش موزیک) اتصال به USB یا تلفن همراه): این قابلیت با توجه به علاقه زیاد بچهها به موزیک، موجبات لذت بردن از بازی و شادی را همزمان برای کودک و حتی والدین فراهم مینماید. با استفاده از این ویژگی میتوان با اتصال فلش مموری یا توسط بلوتوث گوشی تلفن همراه موزیک مورد علاقه کودک را حین استفاده از ماشین و موتور شارژی پخش کرد.
دسته حمل چمدانی: بدون داشتن این دسته ماشین کودک بد دست بوده و جابجایی آن دشوار است. اما با وجود دسته حمل چمدانی میتوان خودروی کودک را به آسانی جابجا کرد.
داشتن راهنما، چراغ و صدای موتور و درب بازشو: از این ویژگی میتوان برای آموزش عملکردهای راهنما و چراغهای خودرو به کودک استفاده نمود، در ضمن برای استفاده در محیط بیرون و حس و هیجان بهتر در زمان بازی ایمنی بیشتری را فراهم میکنند. وجود دربهای بازشو باعث میشود که کودک بدون کمک دیگران، به راحتی سوار و پیاده شود و هنگام بازی حس استقلال بیشتری داشته باشد.
کمک فنر و کمربند ایمنی: این وسایل ایمنی مانع از صدمه دیدن کمر و زانوهای کودک شده و بسیار مهم و حیاتی هستند و علاوه بر اینکه ایمنی کودک هنگام تفریح با این اسباببازی افزایش مییابد، از همان دوران کودکی لزوم استفاده از کمربند ایمنی را میآموزند.
کنترل از راه دور (ریموت کنترل): در مواقعی که کودک به تنهایی قادر نیست تا ماشین و موتور شارژی را هدایت کند، ضروری است که والدین روی عملکرد خودروی کودک نظارت بیشتری داشته باشند. (البته در این نوع ماشینها کودک میتواند تنها با یک کلید از این وسیله استفاده نماید).
شرکت سازنده
شرکت هاي مختلفي در زمينه توليد و عرضه ماشین و موتور شارژی فعال هستند. فلامینگو، بیبی لند، ارابه، راستار، زرین تویز، پلی فکتوری، اسپرینتر، وی تک، چیکو، دلیجان، بانومد، جکس پسفیک، بی ام دبلیو، پلن تویز و … از مشهورترين برند هاي اين زمينه هستند.
هرکدام از اين شرکت ها توانسته است با ارائه محصولاتي، نظر بخشي از مشتريان را به خود جلب کند. محصولات اين برند ها، از کيفيت مطلوبي برخوردارند و هم اکنون در بازار به به وفور يافت مي شوند.
قيمت
عوامل مختلفي نظير نوع ماشین و موتور شارژی، شرکت سازنده، تعداد سرعت، نوع باتری، آپشن ها و … در تعيين قيمت ماشین و موتور شارژی تاثیرگذارند. شرکت هاي سازنده اين محصولات، آن ها را با قيمت هاي گوناگوني به بازار عرضه کرده اند و به طور کلي قيمت اين محصولات بين 300 هزار تومان تا 7 میلیون تومان است.
از نکات مهم در خريد ماشین و موتور شارژی، اين است که محصول خود را از برند ها و همچنين فروشگاه هاي معتبر خريداري کنيد. زیرا ماشین و موتور شارژی غیر استاندارد، ضمن اینکه ممکن است با خرابی های متوالی شما را متحمل هزینه های زیادی کند، ممکن است سلامت فرزند شما را با خطر مواجه کند.