1 محصولات
نمایش سبد خرید
جمع جزء: تومان26,300,000
از گذشته تا حال مشکلاتی در بین بانوان و آقایان به دلیل رشد بیش از حد موها در برخی از نقاط بدن و به خصوص ناحیه صورت وجود داشته است. برخی افراد پیوسته در پی روش هایی جهت رفع موهای زائد خود به صورت دائم می باشند. تیغ، کرم های مو بر، انجام اپیلاسیون و… از جمله راه های اصلاح مو های بدن هستند که برخی از آن ها با درد همراه اند و برخی دیگر حساسیت پوستی ایجاد می کنند. همانطور که گفتیم لیزرهای رفع مو خانگی نمونه ای از لیزرهای مراکز لیزر درمانی هستند با این تفاوت که این محصولات خانگی دارای سایز کوچکی هستند ولی کارکرد آن ها بسیار ضعیف بوده و مدت زمان درمان نیز کمی بیشتر از لیزر های مراکز لیزر درمانی است. باید بدانید که این مساله به عنوان مشکلی برای این محصولات نیست. علت ضعیف بودن تابش ها در این محصولات این است که چون امکان دارد اشخاصی که این لیزر را به کار می برند در زمینه استفاده از لیزر بی تجربه باشند. در نهایت اگر لیزر قدرتمند باشد عوارضی مثل سوختگی و ایجاد لک روی پوست ایشان را به همراه خواهد داشت.
زمانی که برای بار اول دستگاه لیزر وارد بازار شد مورد توجه اشخاص قرار گرفت. از اولین دستگاه های لیزر می توان به لیزرهای یاقوت یا روبی و لیزر Nd:YAG اشاره کرد. این لیزر ها تا اندازه ای توسط اشخاص مورد استفاده قرار گرفتند ولی به دلیل پیشرفت فناوری در دستگاه های لیزر این دستگاه ها دیگر استفاده نشده و جایگزین آن ها لیزرهای دایود و الکساندرایت وارد بازار شدند که طول موج های ویژه ای را پراکنده می کردند. پس از گذشت زمان انواع دیگر لیزر با نام آی پی ال ها وارد بازار شدند. تکنولوژی به کار رفته در هریک از این لیزرها متفاوت بوده که در ادامه این مقاله توضیحات کوتاهی درباره هر مدل خواهیم داد:
این لیزر مناسب افراد با پوست تیره است. عملکرد این لیزرها به صورت نقطه ای بوده و در نهایت استفاده از این لیزرها برای نواحی گسترده مناسب نمی باشد. لازم به ذکر است که در حال حاظر دیگر از این مدل دستگاه های لیزر استفاده نمی شود.
این لیزر که از قبل، توسط افراد در مراکز لیزر درمانی جهت رفع مو های زائد به کار می رفته دارای طول موج ۷۵۵ نانومتر می باشد. طول موج این دستگاه از طول موج لیزر های دایود پایین تر می باشد. این لیزر ها روی اشخاصی که دارای پوست متمایل به تیره هستند جواب نمی دهد.
از لحاظ علمی ثابت گردیده که برای اشخاص با پوست روشن طوج موج کوتاه تاثیر گذارتر است. در نهایت اشخاصی که درجه روشنایی پوست آن ها از ۱ تا ۴ باشد این لیزر برای آن ها مناسب تر خواهد بود. از ویژگی های لیزر الکساندرایت این است که اشعه لیزر در وسعت بیشتری به پوست شما می تابد و در نهایت کار درمان با سرعت بیشتری انجام می پذیرد. به طور کلی این مدل لیزر برای اشخاص دارای پوست روشن مناسب است. از این لیزر عمدتا در مراکز درمان لیزر جهت رفع موهای زائد استفاده می شود.
این دستگاه های لیزر پس از لیزر های الکساندرایت وارد بازار شدند و توانستند خیلی خوب جایگزین لیزر های الکساندرایت شوند اما بعضی اشخاص پیوسته دوست دار لیزر های الکساندرایت هستند. لیزر های دایو د طول موج ۸۰۰ تا ۸۱۰ را پراکنده می کنند. طول موج بلند آن ها باعث می شود تا اشعه بیزر وارد عمق بیشتری از پوست شو و و در نهایت به رنگ دانه های پوست صدمه ای وارد نمی شود و در پی آن لک پوستی نیز به وجود نخواهد آمد. این لیزر ها مناسب افراد با پوست متوسط تا تیره است. تاثیر این لیزر ها روی موهای مشکی تر بیشتر است.
این مدل دستگاه های لیزر در گروه کم خطرترین انواع لیزر ها هستند که برای هرنوع پوستی مناسب اند. از این لیزرها علاوه بر رفع مو های زاید در سطح گسترده در جهت از بین بردن لکه های پوست و… نیز استفاده می شود.
همانگونه که گفتیم همه دستگاه های لیزر چه لیزر های خانگی و چه لیزر های مراکز لیزر درمانی یک فرآیند را طی می کنند. آن ها در این فرایند با تاباندن پالس های نوری به فولیکول مو، آن را ضعیف کرده و در صورتی که مراحل درمان ادامه داده شود آن را از بین خواهند برد. در واقع جذب اشعه لیزر بوسیله ملانین هایی که درون فولیکول مو وجود دارند انجام می شود. به این خاطر است که گفته می شود درمان با لیزر در قسمت هایی که موهای ضخیم تر و مشکی تری دارد بسیار خوب نتیجه می دهد. تفاوت دیگر این است که دستگاه های لیزر خانگی عمدتا به شیوه ای ساخته شده اند که به پوست شما صدمه ای نزنند و کار با آن ها به این صورت است که به آسانی قادر خواهید بود تا از آن ها استفاده کنید بدون اینکه نیاز به کمک گرفتن از دیگران داشته باشید.
بهتر است برای بعضی اشخاص مانند خانم های باردار و یا شیرده، افرادی که پوست خود را برنزه کرده اند و… دستگاه های لیزر به کار برده نشود. هرچند که به کارنبردن لیزر برای خانم های باردار اثبات نگردیده ولی این امکان وجود دارد که به خاطر تابیدن اشعه های لیزر، این اشعه ها روی مادر و جنین اثر بگذارد. انتظار می رود تا جهت ایمن ماندن مادر و جنین در زمان بارداری و یا شیردهی از لیزر استفاده نشود. اشخاصی که پوستشان را برنزه کرده اند جهت انجام لیزر درمانی می بایست تا از بین رفتن رنگ ها و طبیعی شدن پوست بدنشان صبر نمایند چون این امکان وجود دارد که با برخورد اشعه با پوست، لک های پوستی روی بدن ایشان ایجاد گردد.
پیش از به کار بردن لیزر رفع موهای زائد خانگی خود باید دفترچه راهنمای آن را مطالعه کنید چون در این دفترچه موارد استفاده و منطقه های مجاز به استفاده از لیزر تعیین گردیده است. عمدتا در همه دستگاه های لیزر تاکید گردیده که در قسمت هایی مثل سینه که امکان بروز سرطان در آن زیاد است از لیزر استفاده نگردد.
این مشکل امکان دارد تا در هر مدل لیزر بروز کند. دستگاه های لیزر اشعه هایی را پراکنده می کنند که تا عمق فولیکول مو به زیر پوست وارد می شوند. اگر درجه دستگاه لیزر درست و هماهنگ با نوع و رنگ پوست تنظیم نگردد احتمال دارد تا باعث سوختن پوست شما شود. اشخاصی که در مراکز لیزر درمانی فعالیت دارند با توجه به آموزش هایی که برای انجام این کار دیده اند هماهنگ با پوست شما درجه مناسب را انتخاب می کنند تا به پوست شما آسیبی وارد نشود. ولی در دستگاه های لیزر خانگی به خاطر این که اشخاص آموزش لازم را برای انجام این کار ندیده اند، برای این لیزر ها خصوصیت حسگر تشخیص دهنده رنگ پوست در نظر گرفته شده که در ادامه بحث درباره آن توضیح می دهیم.
همانگونه که گفتیم به کاربردن لیزر رفع موهای زائد چه لیزرهای موجود در مراکز لیزر درمانی و چه لیزرهای مدل خانگی، به طور قطع و دائم در رفع موهای زائد تاثیری ندارند و کار آن ها کم کردن سرعت رشد و همچنین تعداد موهای بدن است. همچنین در برخی موارد مشاهده خواهید کرد که موها کمرنگ تر و نازک تر شده اند. تاثیر لیزر در هر دو مدل خانگی و مراکز درمانی به یک صورت است. تنها تفاوت بین این دو مدل لیزر در تاثیر روی موها می تواند این باشد که تاثیر روی موها در لیزرهای خانگی در مقایسه با لیزرهای مراکز لیزر درمانی بیشتر زمان خواهد برد و دفعات انجام کار جهت گرفتن نتیجه مطلوب در لیزر های خانگی بیشتر است.
هرچند گفته می شود که در صورت به کاربردن باتری های شارژی دارای امنیت بیشتری هستند ولی دستگاه های لیزری که با باتری کار می کنند دارای زمان کارکرد کم تری هستند. مثلا در دستگاه های لیزر تریا۴X از موقعی که شارژ دستگاه صفر می شود تا وقتی که دوباره شارژ کامل شود دو ساعت طول خواهد کشید و مدت زمانی که این لیزر قابلیت استفاده دارد ۳۰ تا ۴۵ دقیقه می باشد و این موضوع سبب می شود تا مجبور باشید مدت زمان بیشتری را به لیزر کردن بپردازید ولی در مقابل قادر خواهید بود تا آن را با خودتان به هر نقطه ای منتقل کنید. در هر صورت این مساله به سلیقه شما بستگی دارد و در صورتی که این مدل لیزرها را نمی پسندید می توانید تا با رعایت مسائل امنیتی از لیزرهایی که به صورت مستقیم به جریان برق متصل می شوند استفاده نمایید.
در درون دستگاه لیزر اصولا دکمه ای تعبیه شده که با فشار آن دکمه اشعه از درون محفظه تابش به روی پوست شما تابیده می شود. هر باری که این اشعه با فشار دکمه روی سطح پوستتان می تابد را یک شات یا یک پالس گویند. هرچند که برخی از لیزرها این دکمه را ندارند و این اشعه را به طور اتومات به پوست شما می تابانند. تعداد پالس یا شات در لیزر های خانگی اهمیت فراوانی دارد.
به شما توصیه می کنیم تا دستگاه های لیزری را که دارای تعداد پالس نامحدود هستند انتخاب نمایید. هرچند که دارا بودن شات محدود نیز علت خوب نبودن دستگاه لیزر نیست ولی ممکن است تا پس از گذشت چندین سال مجبور شوید تا آن را عوض نمایید اما قادر خواهید بود تا آن ها را با هزینه کمی خریداری کنید.
برای اکثر اشخاص تعداد سری در لیزر ها بسیار با اهمیت است. سری هایی که در درون لیزر ها وجود دارد برای قسمت های متفاوتی مثل بدن، صورت و مناطق محدود به کار می روند که این خصوصیت در برخی از دستگاه های لیزر وجود ندارد. لازم به ذکر است که قادر خواهید بود، یک سری را که برای یک محدوده استفاده کرده اید پس از تمیز کردن برای نقاط دیگر نیز همان سری را به کار ببرید.
در دستگاه های لیزر خانگی به خاطر عدم آگاهی افراد نسبت به تنظیم نمودن درجه تابیدن اشعه لیزر، سیستمی با عنوان حسگر تشخیص دهنده رنگ پوست تعبیه شده است. این سیستم با استفاده از قابی که کار آن تشخیص رنگ پوست به طور ویژه است عمل می کند. فقط باید حسگر موجود در لیزر موهای زائد خانگیتان را روی قسمتی که می خواهید آن را لیزر کنید قرار دهید تا رنگ پوستتان را تشخیص داده و اندازه درجه تابیدن اشعه لیزر به طور اتومات بوسیله دستگاه تعیین گردد. درجه تابش اشعه در دستگاه های لیزر به طوری کلی در ۵ یا ۶ سطح می تواند تنظیم شود. پیشنهاد ما به شما این است که در دفعه اول که می خواهید از لیزر استفاده کنید کار را با درجه های کمتر شروع کنید و در دفعه های بعد اگر قدرت تحمل درد را دارید و همچنین در پوستتان سوختگی ایجاد نمی شود از درجه های بالاتر استفاده نمایید.
دستگاه لیزر موهای زائد خانگی سیلک پرو مدل Dd2:
این دستگاه لیزر به خاطر این که ویژگی های زیادی دارد توانسته دوستداران ویژه ای را به خود جذب نماید. از بااهمیت ترین خصوصیات این دستگاه لیزر می توان به زیبا بودن آن و همچنین حمل راحت آن اشاره کرد. این دستگاه لیزر قابلیت این را دارد تا برای همه قسمت های بدن به کار رود. فناوری استفاده شده در لیزر سیلک پرو از مدل دایود می باشد. این فناوری سبب این می شود تا فولیکول هایی که در زیر پوست قرار دارند غیر فعال شوند و در نهایت رشد دوباره موها را متوقف می کند. همان گونه که گفتیم دستگاه های لیزر دایود به خاطر طول موج بالایی که دارند می توانند به عمق پوست نفوذ کنند و در نهایت به لایه سطح پوست شما صدمه ای وارد نمی شود از این جهت این لیزرها در دسته دستگاه های با قابلیت اعتماد بالا قرار دارند.
سری تعبیه شده برای این لیزر در اندازه ۹×۹میلی متر است و در نهایت وسعت بزرگی را پشتیبانی می کند که این خصوصیت سبب افزایش سرعت کار لیزر می شود. این لیزر به دلیل شات نامحدودی که دارد سبب شده تا دیگر از عوض کردن لامپ لیزر راحت باشید. این لیزر نیز دارای حسگر تشخیص رنگ پوست بوده و قادر خواهید بود تا آن را با در نظر گرفتن رنگ پوستتان در ۵ سطح انرژی تنظیم نمایید و بدون اینکه ناراحت سوختن پوستتان باشید آن را به کار ببرید.
دستگاه لیزر موهای زائد خانگی فیلیپس مدل LUMEA BRI953/60
لیزر موهای زائد فیلیپس دارای سه سری است که قابلیت عوض شدن دارند و می تواند جوابگوی همه خواسته های شما باشد. هر کدام از این سری ها برای قسمت های ویژه ای از بدن ساخته شده اند. این دستگاه لیزر دارای فناوری آی پی ال بودا و همانگونه که گفتیم این فناوری جزو ایمن ترین فناوری های رفع موهای زائد است. این دستگاه لیزر دارای حسگر تشخیص رنگ پوست می باشد که می تواند گستره بزرگی از رنگ پوست ها را تشخیص دهد. شما قادر خواهید بود تا با گذاشتن دستگاه روی قسمت مورد نظر میزان تابیدن اشعه را مشخص نمایید. از با اهمیت ترین خصوصیتی که در این لیزر موجود است و در سایز لیزرها خیلی کم دیده می شود خصوصیت استفاده کردن در هر زمان است. یعنی شما قادر خواهید بود تا هم با سیم و هم بدون سیم از این لیزر استفاده نمایید و هیچ اضطرابی از تمام شدن شارژ دستگاه نداشته باشید. لیزر فیلیپس به فیلتر UV مجهز است و در نهایت سبب می شود تا در طی انجام لیزر پوستتان دچار صدمه نشود.
لیزر بدن براون مدل IPL 5001:
مطمئنا شما هم از تولیدات مارک براون استفاده نموده اید. این مارک تولیدات گوناگونی را به بازار عرضه کرده است. لیزر رفع مو های زائد خانگی IPL 5001 از پرفروش ترین مدل های لیزر خانگی از این مارک تعیین شده است. این لیزر دارای فناوری آی پی ال است. لیزر براون بوسیله برق شهر و با سیم کار می کند. از عیوب این لیزر داشتن شات محدود است و حدودا ۳۰۰ هزار فلش دارد و پس از تمام شدن این تعداد فلش باید لامپ آن را عوض نمایید. این لیزر به جهت افزایش امنیت در زمان کار با دستگاه، حسگر تشخیص دهنده رنگ پوست را درون این لیزر قرار داده است و شما قادر خواهید بود تا درجه تابیدن اشعه لیزر را متناسب با نوع و رنگ پوست خودتان در ۵ درجه تنظیم نمایید. همچنین این لیزر دارای ویژگی فلش زدن به صورت مداوم است.
دستگاه لیزر موهای زائد خانگی بابیلیس مدل G940E
کمپانی بابیلیس در ساخت دستگاه لیزر رفع موهای زائد خانگی نیز توانسته مورد توجه همگان قرار گیرد.از ویژگی های این لیزر ذخیره کردن اطلاعات مربوط به هر اصلاح و توانایی متصل شدن به گوشی همراه است که این دو ویژگی آن را از سایر لیزرها متمایز نموده است. خصوصیت دیگر این لیزر داشتن دو حالت لیزر با سرعت ۳۶ فلش در دقیقه است. یک حالت جهت استفاده در قسمت های بزرگ بدن و حالت دوم لیزری با دقت و کنترل شده برای قسمت های حساس و صورت استفاده می شود. فناوری به کار رفته در این لیزر آی پی ال است که خصوصیت قابلیت تنظیم میزان تابش اشعه لیزر در آن تعبیه شده است.
تنها اشتباه کمپانی بابیلیس در ساخت این لیزر قرار ندادن شات نامحدود و سری های متفاوت برای نواحی مختلف بدن بود و همین امر یعنی درنظر نگرفتن این خصوصیات در تولید این لیزر سبب شد تا رتبه این لیزر پایین بیاید. در این دستگاه لیزر ۱۳۰۰۰۰ فلش تعبیه شده است که این میزان فلش در مقایسه با سایر لیزرهای بازار پایین تر است. این لیزر دارای فیلتر UV نیز می باشد که در نهایت از صدمه به پوستتان جلوگیری می کند.
دستگاه لیزر موهای زائد خانگی بیورر مدل IPL10000 plus
اسمی که روی این لیزر گذاشته شده بیانگر نوع فناوری استفاده شده در آن
است. لیزر موهای زائد IPL10000 plus بوسیله شرکت بیورر ساخته شده است. این لیزر مثل سایر تولیدات این شرکت دارای کیفیت بسیار زیادی است. لیزر بیورر دارای حسگر تشخیص دهنده رنگ پوست است و قابلیت تنظیم درجه اشعه لیزر را تا ۶ درجه دارد و از سوختن پوست به علت شدید بودن تابش اشعه جلوگیری می کند. این لیزر نیز دارای فیلتر UV است که این ویژگی امنیت دستگاه را دو برابر کرده است.
در این لیزر دکمه ای جهت زدن شات وجود ندارد و فقط اگر قاب لیزر کاملا با پوستتان تماس داشته باشد، اشعه لیزر را پرتاب می کند. از بهترین خصوصیت این لیزر داشتن قاب تابش اشعه بزرگ است و در نهایت سبب صرفه جویی در زمان می شود چون در هر بار شات یک سطح بزرگ از پوست شما تحت تاثیر قرار خواهد گرفت. تعداد شات در این لیزر ۲۵۰۰۰۰ است که در نهایت پس از تمام شدن این تعداد شان باید لامپ آن را عوض نمایید .
همانگونه که بیان کردیم همه دستگاه های لیزر رفع موهای زائد خانگی به طور یکسان و همه با یک هدف واحد کار می کنند. شاید به کار بردن لیزرهای خانگی در ابتدا یک کار سخت و وقت گیر و با هزینه اولیه بسیار زیادی باشد ولی به این موضوع نیز توجه داشته باشید که هر دفعه حضور در مراکز لیزر درمانی هم وقت شما را خواهد گرفت و هم هزینه بسیار زیادی را با خود به همراه خواهد داشت. شما با داشتن یک دستگاه لیزر خانگی قادر خواهید بود تا در وقت و هزینه خود صرفه جویی نمایید.