نقد و بررسی و معرفی کامل تلویزیون کمپانی سونی مدلA9F
نقد و بررسی و معرفی کامل تلویزیون کمپانی سونی مدلA9F
معرفی
محصولی که در این مطلب قصد بررسی آن را داریم، تلویزیون مدل A9F میباشد که با عرضهی خود در بازارهای جهانی بحث و جنجال زیادی برپا شد. A9F دومین محصول مطرح کمپانی سونی در میان تلویزیونهای OLED پس از Z9F میباشد. این دو دستگاه از نسل Master Series سونی هستند که نوینترین و پیشرفتهترین تلویزیونهای این شرکت را شامل میشوند. A9F نسبت به نسخهی پیشین خود یعنی A8F چه در جزئیات و چه در کلیات شاهد تغییراتی بسیاری بوده است. محصول کمپانی ژاپنی که دارای کیفیت 4K HDR بوده و از نوع تلویزیونهای OLED میباشد، بدون هیچ بحثی در تمامی قسمتها از برترین و بدون نقصترینهای موجود در بازار است که در بالاترین سطح کلیهی انتظارات کاربران را برآورده خواهد نمود.
چیپستی که سونی در تولید این محصول از آن استفاده کرده است، X1 ULTIMATE میباشد. پردازشگر مذکور قویترین و جدیدترین نسل تولیدی این کمپانی میباشد که توانمندترین نسخهی آن در ساخت A9F مورد استفاده قرار گرفته است. از جمله قابلیتهایی که موجب تمایز این محصول نسبت به سایر رقبا و کالاهای مشابه میشود، بهرهگیری از فناوریهای ویژهای همچون Pixel Contrast Booster در صفحهی نمایش تلویزیون به همراه چیپست قدرتمندی است که باعث میشود در زمینهی به نمایش دادن تصاویر بهترین کیفیت موجود را شاهد باشیم. یکی دیگر از نقاط قوت تلویزیون سونی، دیزاین بسیار چشمنواز و زیبای آن در کنار سطح بالای کیفی تولید محصول میباشد. به گونهای که تصور میشود نمای ظاهری تلویزیون توسط یک هنرمند قهار طراحی و ساخته شده و قطعات داخلی آن نیز بوسیلهی برترین سختافزارهای موجود جهان تجهیز گردیده است. در مورد سیستم صدای تلویزیون برعکس آنچه که در محصولات پیشین همانند A8F و A1E شاهد بودیم که از ۵ بلندگو که هرکدام ۱۰ وات توان داشتند استفاده شده بود؛ در A9F تعداد ۶ بلندگو که هر یک ۱۳ وات توان دارند بعلاوهی ۲ عدد بلندگو با توان ۱۰ وات برای هرکدام به کار گرفته شده است. بلندگوهای ۱۰ واتی همانند A1E در پایههای تلویزیون قرار گرفتهاند. سیستم صدا و تصویر این محصول از فناوریها و تکنولوژیهای بروزی نیز مانند Dolby Digital در زمینهی صدا و Dolby Vision, HDR, HLG در زمینهی تصویر به بهترین نحو ممکن پشتیبانی بعمل میآورد که در مجموع باعث میشود که کاربر در استفاده از تلویزیون تجربهی خارقالعادهای را احساس نماید.
پس از معرفی کلی تلویزیون A9F شرکت ژاپنی سونی، در ادامه به بیان جزئیات محصول بصورت کامل خواهیم پرداخت تا کاربران بتوانند توان حقیقی آن را به خوبی تصور کنند.
طراحی
نمای ظاهری تلویزیون A9F بسیار چشمنواز و زیبا میباشد که نظر تمامی کاربران را به هر اندازه هم که مشکلپسند باشند، به خود جلب خواهد نمود. در تولید بدنهی این کالای شیک از مواد درجهی یک و بسیار باکیفیت استفاده شده است. همچنین مهندسان در دیزاین کالا توجه کاملی را مبذول داشتهاند و حتی در کوچکترین جزئیات نیز هیچگونه کمکاریای مشاهده نشده است.
برای جمعآوری کابلهای محصول و جلوگیری از شلوغ شدن محیط اطراف تلویزیون، سیستمی با بازدهی فوقالعاده به کار گرفته شده است. با به کارگیری این سیستم، قسمت پشتی تلویزیون از هرگونه سیم و کابلی عاری میباشد.
در تلویزیون A9F همانند تلویزیون A1E پایههای نگهدارندهی محصول، بمثل قاب عکس هستند. این طراحی در پایههای تلویزیون بسیار زیبا است و چشمنوازی خاصی به تلویزیون میبخشد اما دارای معایب و نواقصی نیز میباشد که از آن جمله میتوان نیاز به فضائی زیاد برای قرار گرفتن تلویزیون، ثابت نگهداشتن محصول بصورت متمایل به عقب بعلاوهی مشکل بودن جابهجا کردن و حرکت دادن تلویزیون اشاره کرد که مورد آخر بویژه بدلیل ظرافت بسیار صفحهی نمایش و شکل مخصوص پایهها با دردسر بسیاری همراه خواهد بود ولی از آنجا که نیاز به جابهجا کردن تلویزیون خیلی کم میباشد، مسئلهی آنچنان مهمی نیز نیست. احتمالا نواقص ذکر شده برای بسیاری از مخاطبان ناراحتکننده باشد اما با توجه به ظرافت و کیفیتی که در طراحی مورد توجه بوده است، موارد فوق، مثالهایی قابل اغماض و چشمپوشی هستند.
همانگونه که ذکر شد پایههایی که مسئولیت نگهداشتن تلویزیون را بر عهده دارند بسیار به پایههای A1E شبیه میباشد. این قطعات اگرچه اندکی بزرگ بوده و فضای زیادی را اشغال مینمایند اما بصورتی کاملا حسابشده طراحی گشتهاند و نهتنها در امر ثابت نگهداشتن تلویزیون بصورتی پایدار، عملکردی فوقالعاده را دارند بلکه زیبائی ظاهریای هم که به محصول میبخشند بسیار عالی است. همانند A1E اگر از زاویهی کنار محصول را نگاه کنید، متوجه خواهید شد که این پایهها با زاویهای رو به عقب تلویزیون را ثابت کردهاند. نکتهی قابل ذکر در مورد پایههای محصول اینست که این اجزاء قابلیت جداسازی را ندارند چراکه تعدادی از کابلها و قطعات تلویزیون در داخل آنها تعبیه شدهاند. با دقت به پایههای تلویزیون A9F مشخص میگردد که طراحی این اجزاء شامل دو قسمتی بیرونی و داخلی میشود. در میان این دو بخش، قسمت داخلی حجم بیشتری را اشغال میکند که در نتیجهی آن تصور بر اینست که در حفظ حالت ثابت محصول و پایداری این موقعیت نقش پررنگتری داشته باشد. پایههای نگهدارنده برای اینکه بخوبی بر روی سطح قرار گیرند و تلویزیون را ثابت نمایند به حدود ۳۳ سانتیمتر فضا نیاز دارند.
ظاهر تلویزیون از پشت بهخصوص وقتیکه قاب پایههای نگهدارندهی آن در جای خود قرار گیرند، بسیار زیبا و مرتب میباشد بعلاوهی این نمای منظم با توجه به سیستم عالی به کار گرفته شده شاهد هیچگونه کابلی در این بخش نمیباشیم. قاب پشت تلویزیون A9F دارای یک پوشش ویژه است که بلندگوهای دستگاه که در داخل این قابل هم تعبیه شدهاند، همین پوشش را دارا میباشند. حاشیههای اطراف صفحهی نمایش فقط در فاصلهی نزدیک قابل مشاهده هستند و در نتیجهی این امر یک نمای فوقالعاده را در زمینهی ارائهی تصویر به کاربران شاهد خواهیم بود.
بصورت کلی میزان ضخامت پنل محصول سونی، در حدود یک سانتیمتر میباشد. اما در بخشهایی که قطعات الکترونیکی قرار گرفتهاند و همچنین در بخش پایهها، ضخامت تلویزیون به میزان زیادی افزایش پیدا میکند. پایههای محصول در هنگام نصب بر روی دیوار کاملا به طرف داخل جمع میگردند. میزان ضخامت یک سانتیمتری پنل تلویزیون بصورت تقریبی دو برابر ضخامت پنل تلویزیونهای مشابه تولید شده توسط کمپانی LG میباشد؛ اما با این وجود بازم هم پنلی بسیار نازک محسوب میگردد.
کیفیت تولید
کیفیت تولید محصولی مورد بحث، فوقالعاده زیاد است. همانگونه که از نسل Master Series تلویزیونهای سونی انتظار میرود، A9F همانند Z9F که عنواندار باکیفیتترین و مهندسیشدهترین تلویزیون سونی را یدک میکشد، دارای کیفیتی فوقالعاده میباشد. در طراحی A9F هیچگونه سهلانگاریای به چشم نمیخورد و احساس نهایت کیفیت به کاربران منتقل میگردد. بدنهی تلویزیون از مواد درجهی یک تولید و مونتاژ شده است.
کیفیت تصاویر
تصاویری که بر روی پنل A9F به نمایش در میآیند، دارای کیفیتی باورنکردنی میباشند چراکه این پنل از برترین و توانمندترین پنلهای تولیدی شده در بازار میباشد. به این دلیل که شاهد استفاده از روشنایی پسزمینه در پنل این محصول نمیباشیم، عمق رنگ سیاه نمایش داده شده بسیار خوب میباشد که همین موضوع موجب شده است که این پنل تا همینجای کار ۹۰℅ سایر پنلهای بازار را پشت سر بگذارد. با توجه به عدم وجود نور پسزمینه در این نمایشگر، استفاده از آن در مکانهایی که نور محیط اندک میباشد فوقالعاده لذت بخش خواهد بود. صفحهی نمایش A9F قادر است که تصاویر بسیار طبیعی و پویائی را نمایش دهد اگرچه در وضعیت تمام صفحه، پنل از میزان نور بالائی برخوردار نمیباشد اما تقریبا برای استفاده در تمامی سالنهای پذیرائی با هر میزان نوری عملکردی مناسبی را ارائه میدهد و از دو نسخهی پیشین نور بیشتری را به کاربر ارائه میکند. میزان طبیعی بودن و دقیق بودن رنگ در تنظیمات پیشفرض مناسب است و اکثر کاربران نیازی به تغییر تنظیمات در این زمینه احساس نخواهند نمود.
در مورد طیف رنگها، شاهد پوشش طیف بسیار وسیعی توسط این تلویزیون A9F میباشیم که در اصطلاح آن را WCG مینامند. در این مورد عملکرد تلویزیون مورد بحث فوقالعاده عالی و بهتر از دو نسخهی قبلی میباشد. نکتهی قابل توجه و غیرمنتظره، میزان کیفیت صفحهی نمایش تلویزیون در زمینهی حفظ حجم مناسب رنگ در هنگامیکه نور حداکثر مقدار میباشد، بود. این قابلیت را نیز در اصطلاح Color Volume مینامند که A9F برترین کیفیت ممکن را در میان تمامی تلویزیونهای دارای نمایشگر OLED دارا میباشد.
از سایر قابلیتهایی که A9F بالاترین میزان بهرهوری را عرضه مینماید، حفظ شیب رنگها و همچنین غلظت آنها میباشد. در این زمینه نیز دقیقترین و برترین نتیجه را توسط این محصول شاهد میباشیم در حدی که تلویزیون هم نسل خود، یعنی Z9F نیز قادر نمیباشد کیفیتی در حد و اندازههای A9F را ارائه نماید.
علیرغم تمامی قابلیتها و ویژگیهای ذکر شده نقصی که احتمال دارد کاربران با آن مواجه شوند، سوختگی و جاماندگی تصویر در نمایشگر میباشد که البته در مواردی بسیار محدود به ندرت اتفاق میافتد.
کنتراست
در این مورد تمامی پنلهایی که از دستهی OLED میباشند به این دلیل که از لامپ LED بعنوان نور پسزمینه استفاده نمینمایند، عملکرد بسیار رضایت بخشی را به نمایش میگذارند. همین مسئله موجب شده است که در کنار عملکردی بینظیر، جزء برترین VA پنلهای نیز جای بگیرند. همانند تمامی آن دسته از تلویزیونهایی که دارای پنلی از نوع OLED میباشند، تلویزیون A9F نیز نسبت کنتراست یک به بینهایت را به کاربران عرضه مینماید که حداکثر میزان کیفیت در این زمینه هم به حساب میآید. این نسبت کارکردی فوقالعاده را موجب میگردد به این دلیل که در مکانهایی با میزان نور محدود، نمایشگر در نمایش رنگ سیاه مانند یک صفحهی نمایش خاموش عمل کرده و به همین مقدار بصورتی نزدیک به واقعیت این رنگ را به تصویر میکشد.
همانگونه که ذکر گردید در پنلهایی OLED مانند پنلی که در تلویزیون A9F شاهد آن هستیم، نشانهای از بهکارگیری نور پس زمینه بهصورت موضعی دیده نمیشود به این دلیل که در این پنلها هر پیکسل بصورتی جداگانه توانائی خاموش و روشن شدن را دارا میباشد که به این ترتیب نمایش رنگها بخصوص رنگ سیاه، کاملا مناسب و طبیعی خواهد بود.
زاویه دید نمایشگر
یکی دیگر از قابلیتهای فوقالعاده نمایشگرهای OLED، بهره بردن از یک زاویهی دید وسیع میباشد. در تلویزیون A9F نیز بدلیل استفاده از باکیفیتترین پنل نوع OLED امکان این زاویهی دید وسیع بدون اینکه کمترین انحرافی در مشاهدهی تصویر روی دهد، فراهم شده است. رنگ سیاه در هر زاویهای که به صفحهی نمایش نگاه کنید، عمق و غلطتش حفظ میگردد و این مسئله فوقالعاده است. صرفا هنگامیکه از یک زاویهی بسیار تند به نمایشگر نگاه میکنید اندکی از کیفیت رنگها کاسته میشود که کاملا قابل چشمپوشی است و به هیچعنوان مشکلی ایجاد نمیکند. میزان یکنواخت بودن رنگ سیاه در این صفحهی نمایش بینظیر میباشد و بدون اینکه از نور پسزمینهای استفاده شود، صرفا پیسکلها به تنهائی و به شکلی منفرد خاموش و روشن میگردند که در نتیجهی این امر شاهد هیچگونه لغزش و یا نشت رنگ سیاه از این نمایشگر نمیباشیم؛ همین نقطهی تفاوت فاحشی است که نمایشگر فوق را از صفحات نمایشی LCD و LED افتراق میدهد. این خاصیت بخصوص در هنگام مشاهدهی فیلم و یا انجام بازی در مکانهایی با حداقل نور فوقالعاده جذاب و تحریکبرانگیز میباشد.
مشکل پنلهای نوع OLED، احتمال سوختگی و یا جاماندگی تصویر میباشد. ویژگی Pixel Shift، عاملی برای کاهش میزان احتمال سوختگی این پنلها میباشد. سوختگی و جاماندگی تصویر هرچند بصورتی محدود اتفاق میافتند اما اصلیترین مشکلات استفاده از پنلهای OLED میباشند.
درگاهها ارتباطی
در دو طرف یکی از پایههای تلویزیون چندین درگاه ارتباطی تعبیه شده است در حالیکه پایهی دیگر صرفا در یک طرف تنها یک درگاه USB جاگذاری شده است. در قاب پشتی یک پوشش بر روی بلندگوها قرار داده شده است که البته قابلیت تعویض را دارد و میتوان با برداشتن آن بصورت مستقیم به بلندگوها دسترسی یافت.
کیفیت صوت
تلویزیون A9F کمپانی سونی فناوری Dolby Vision را ساپورت مینماید ولی دستگاههای جدا و پرتابل همانند اپل TV برای این منظور که توسط تلویزیون ساپورت گردند، ابتدا باید آپدیت شوند. بعنوان نمونه در آزمایش انجام گرفته بر روی Z9F، این محصول فایلهای دستگاه اپل TV را ساپورت نمود ولی از همین فایل بر روی دستگاه کرومکست 4K پشتیبانی بعمل نیاورد. A9F همانند Z9F از تعداد ۴ درگاه ارتباطی نوع HDMI فول حجم پهنای باند یا همان Full Bandwidth بهره میبرد. هنگامیکه صدا از یک سیستم صوتی مجزا پخش میگردد، امکان ساپورت ویژگی DTS وجود ندارد. نقصی که در آینده انتظار میرود برطرف شود.
به منظور اینکه از ویژگی ARC بهرهمند گردید، بایستی ابتدا گزینهی Bravia Sync Control را بر روی حالت اکتیو قرار دهید. بعلاوه تغییر وضعیت از Dolby Digital Plus به Dolby Digital امکان دارد، اندکی زمان نیاز داشته باشد.
سطح کیفی و توان صوتی که توسط A9F پخش میگردد نسبت به اکثر تلویزیونها در حدی بالاتر و مناسبتر واقع شده است. میزان بلندی صوت به اندازهای است که این قابلیت را به محصول بخشیده تا تقریبا در تمامی محیطها بتوان از آن استفاده کرد. صوت به گونهای بسیار دقیق پخش میشود و مکالمههایی که بین افراد اتفاق میافتد کاملا قابلیت واضح شنیده شدن و درک را دارند. فارغ از موارد قبلی، در زمینهی بیس سیستم صوتی محصول میتوان گفت که انتظارات کامل برآورده خواهند شد البته لرزش و یا حالت کوبش ویژهای شنیده نمیشود که این مسئله موجب میشود در حجم بالای صدا کوبش و همچنین لرزشها اندکی تصنعی شنیده شوند.
علیرغم تمامی این اوصاف میتوان گفت که سیستم صدای تلویزیون A9F تقریبا تمامی کاربران را اقناء خواهد نمود هرچند که همچنان کمک گرفتن از یک سیستم صوتی جداگانه موجب افزایش کیفیت صدای پخش شده میگردد.
ویژگی نوینی که کمپانی سونی در زمینهی سیستم صوتی این محصول با نام Audio System از آن استفاده کرده است، هنگامی میتواند مورد بهرهبرداری واقع شود که یک دریافت کنندهی صوتی جداگانه به محصول متصل گردد.با اتصال این سیستم مجزا، هنگامیکه تلویزیون روشن است و قابلیت Audio System فعال میگردد، دیگر صدا از بلندگوهای تلویزیون پخش نمیشود و مسئولیت توزیع صوت بر عهدهی سیستم جداگانهی اتصال یافته خواهد بود.
سیستم عامل تلویزیون
تلویزیون A9F، یک محصول هوشمند با امکانات متنوع و عالی است. منظور از هوشمند بودن، بهرهگرفتن محصول از یک سیستم عامل است. سیستم عامل بهروزی که در این تلویزیون مورد استفاده قرار گرفته است، در کنار بهرهگیری از یک پردازشگر (چیپست) توانمند موجب شده است تا کاربر در هنگام استفاده از قابلیتهای متنوع تلویزیون و گردش در بین منوها از حداکثر لذت بهرهمند گردد که در مقایسه با محصولات قبلی این کمپانی روندی رو به رشد را نشان داده و توانسته که کاربران را راضی نگه دارد. رابط کاربری دستگاه بسیار عالی و بهینه مهندسی شده است و ویژگیهای متنوعی را نیز به منظور شخصیسازی تنظیمات در اختیار کاربر میگذارد. در کنار این همه امکانات، استفاده از پلیاستور نیز موجب شده تا در زمینهی برنامهها با هیچگونه کمبودی روبهرو نشویم.
رابط کاربری نسخهی هشتم اندروید، بهخوبی طراحی شده است و کاربران براحتی میتوانند از آن استفاده کنند. محیط اصلی و اولیهای که کاربران با آن روبهرو میشوند در مقایسه با نسخهها پیشین بهینهتر بوده و کارکردن با آن راحتتر میباشد که بیانگر این موضوع است که کمپانی ژاپنی برخلاف گذشته در A9F بر روی رابط کاربری نیز متمرکز بوده و برای بهبود آن تلاش کرده است. بیشتر منوها، نرمافزارها و سایر اجزاء در مکان مناسبی جای داده شدهاند که در مجموع کارکرد بسیار مناسبی را در استفاده موجب گشتهاند.
همانند رویهی خوبی که سونی همیشه به آن پایبند بوده است، در هیچ قمستی از رابط کاربری شاهد وجود تبلیغات آزار دهنده نمیباشیم. نرمافزارها و سایر قابلیتهای کاربری بصورتی پیشنهادی در منوی اصلی در معرض دید قرار میگیرند اما این ویژگی امکان فعال و غیرفعال سازی را دارد تا از هرگونه آزار ناخواستهی کاربران جلوگیری بعمل آید.
کنترل از راهدور محصول
کنترل از راه دور تلویزیون A9F کاملا شبیه به Z9F میباشد و در کنار دکمههای نرم و روان دارای یک پوشش از جنس پلاستیک بر روی قاب پشتی نیز میباشد. تعداد زیادی دکمه و میانبر همانند دکمهی میانبر دسترسی به پلیاستور و یا دسترسی به نتفلیکس بر روی ریموت کنترل تلویزیون تعبیه شده است که موجب شده تا ریموت آن از اکثر تلویزیونها شلوغتر باشد. به منظور اجرای بیشتر دستورات بوسیلهی ریموت، کاربر مجبور خواهد بود که آن را روبهروی تلویزیون بگیرد.
نرمافزار کنترل از راهدور فیلم و ویدئو به نام SlideView دارای توان و کاربرد خوبی است اما نمیتوان آن را بینقص دانست. این نرم افزار که بر روی گوشیهای هوشمند نصب میگردد، میتوان جایگزین مناسبی برای ریموت کنترل باشد. اگرچه قابلیت تایپ کردن بوسیله آن وجود ندارد ولی میتوان محتواهای اسمارت فونها را بوسیلهی آن با تلویزیون به اشتراک گذاشت.
دکمههای کنترل خود محصول
دکمههای تعبیهشده بر روی A9F همانند سایر تلویزیونهای تولیدی سونی ساده بوده و از سه عدد تشکیل شدهاند. که دکمهی میانی به منظور جابهجائی مابین ورودیها و دکمههای اطراف به منظور جابهجائی افقی و عمودی مابین گزینهها هستند که در حالت عادی حجم صدا را تغییر میدهند و یا شبکهها را تعویض میکنند.
به نظاره نشستن فیلمها
عملکردی که تلویزیون خوشساخت سونی در زمینهی به نمایش گذاشتن فیلمها ارائه میکند، بینقص و عالی است. سطح کیفی تصاویر به نمایش درآمده بویژه در محیطهایی که نور آن کم است، فوقالعاده میباشد که علت آن استفاده از پنلهای نوع OLED در این محصول است. کنتراست حداکثری، یکنواختی رنگهای تیره همانند سیاه و خاکستری، کامل و بدون هیچگونه نقصی میباشند که صفحهی نمایش محصول را در میان برترینهای بازار جای میدهد. فایلهای ۲۴فریم بصورتی مناسب پخش میشوند اگرچه امکان دارد با نقصهایی نیز همراه باشند که دلیل آن پاسخدهی خارقالعادهی نمایشگر محصول است که برای نمایش فایلهای قدیمی کمی نقص دارد. ولی این مشکلات جدی نبوده و میتوان براحتی آنها را نادیده گرفت.
بهتصویر کشیدن معمول تلویزیون
صفحهی نمایش تلویزیون A9F در تمامی محیطها، محتواهای متنوع را بینقص و با بیشترین زاویهی دید در اختیار کاربران قرار میدهد. کیفیت تصاویر بینظیر ایت و طبیعیبودن رنگها و کلیت تصویر حتی در هنگام زاویهدار تماشا کردن محصول هیچگونه تغییر نمیکنند که در نتیجهی آن کیفیت بصورتی ثابت عرضه میشود. بازتاب تصاویر در پنل این محصول در کمترین مقدار خود قرار دارد و عملکردی مناسب را ارائه میدهد که امکان استفاده آن را در محیطهای بدون سقف و با نور زیاد فراهم میکند. پخش محتواهای سریع مانند مسابقات ورزشی و فیلمهای هیجانی با توجه به اینکه ریت پاسخدهی پنل بسیار بالاست، لذت بخش خواهد بود. تنها مشکل موجود ماندگاری تصویر میباشد که صرفا باید آن را بپذیرید.
محتواهای سریع و ورزشی
تلویزیونی که مشغول صحبت در مورد آن هستیم برای پخش مسابقات ورزشی بینظیر میباشد و جدا از محیطی که در آن قرار دارید و زاویهای که به تلویزیون نگاه میکنید، کیفیتی فراموش نشدنی را برای شما به ارمغان خواهد آورد. کیفیت تصاویر به نمایش درآمده در بالاترین سطح ممکن میباشد و سرعت عالی پاسخدهی پنل موجب میشود که تمامی صحنهها به بیشترین وضوح و بدون جاماندن تصویر به کاربر ارائه گردد. زاویهی دید وسیعی که به واسطهی پنل نوع OLED فراهم شده است، لذت تماشای خانوادگی یک مسابقه را مهیا مینماید بدون آنکه هیچکدام از اعضا بدلیل زاویهی نگاه کردن به تلویزیون با کوچکترین مشکلی روبهرو شود. نکتهی منفی تنظیم خودکار میزان نور صفحهی نمایش با توجه به محتوای نمایش داده شده میباشد که البته این عملکرد در راستای افزایش طول عمر و حفط سلامتی پیکسلها میباشد. بعنوان مثال اگر به تماشای یک مسابقهی بسکتبال بنشینید، نور صفحه افزایش خواهد یافت اما در هنگام مشاهدهی مسابقهی هاکی، میزان نور با کاهش مواجه خواهد شد.
نکتهای که این محصول را برای گیمرها به یک تلویزیون عالی تبدیل کرده است، سرعت پاسخدهی بسیار بالای آن است که موجب میگردد در سریعترین حرکات نیز کلیهی جزئیات به طبیعیترین شکل ممکن نمایش داده شود.میزان تاخیر زمانی ورودیهای نیز بسیار پائین میباشد و در مورد فایلهای 1080 نسبت به قبل تاخیر پائینتری را شاهد خواهیم بود.