بهترین لپ تاپ های مهندسی بازار 2020
بهترین لپ تاپ های مهندسی بازار 2020
لپ تاپ هایی که برای کارهای مهندسی استفاده می شوند باید قدرت پردازش بسیار خوبی داشته باشند تا به هنگام نصب و اجرای نرم افزارهای مهندسی که سنگین هستند به مشکل نخورند. از طرفی تا جایی که ممکن است سبک و به راحتی قابل حمل باشند چراکه مهندسان معمولا نیاز دارند که لپ تاپ شان در اکثر مواقع همراه آن ها باشد و به همین علت هم باید لپ تاپ های آن ها باطری با دوام تری داشته باشند تا مدام نگران اتمام شارژ آن و همراه داشتن شارژر نباشند. از دیگر ویژگی هایی که هنگام انتخاب یک لپ تاپ مهندسی باید به آن توجه داشته باشد مواردی چون صفحه نمایش لمسی، باز شدن صفحه به اندازه ١٨٠ درجه، لولاهای نرم و انعطاف پذیر و قابلیت استفاده از قلم هوشمند هستند این ویژگی ها به هنگام یادداشت برداری و ثبت اسناد و ارائه نمونه ها و فایل های یک مهندس بسیار کارآمد و دارای اهمیت هستند. در این مقاله ما شما را با تعدادی از لپ تاپ های مهندسی و مشخصات شان آشنا خواهیم کرد.
hp s15 .1
لپ تاپ های اچ پی از معروف ترین لپ تاپ ها در زمینه مهندسی هستند. از ارزان قیمت ترین لپ تاپ های مهندسی می توان به لپ تاپ s15 اشاره کرد که بعضی از مدل های آن با قیمتی زیر ١٠ میلیون تومان در بازارهای ایران به فروش می رسند. این لپ تاپ در بین لپ تاپ های رده پایین با وزن 7/1 کیلوگرم جزو سبک ترین هاست. علاوه بر این دارای مزیت های مهم و اصلی چون حافظه پرسرعت SSD با درگاه M.2 می باشد که سرعت دستگاه را نسبت به سایر رقبا بسیار بالا می برد. همچنین این لپ تاپ ها از پردازنده Ryzen 3 استفاده می کنند که برای پردازنده Core i3 رقیب جدی به حساب می آید.
این پردازنده مناسب ترین انتخاب برای کارها و نرم افزارهای مهندسی نیست ولی در رنج قیمتی این لپ تاپ انتخاب های بهتری نمی توانید داشته باشید. علاوه بر این یک باتری لیتیوم یون ۴١ وات ساعتی در آن به کار رفته که شرکت آن ادعا کرده است که به طور میانگین بین ٨ تا ٩ ساعت نگهداری شارژ دارد که با این اوصاف از نظر باتری هم بهترین انتخاب در بین لپ تاپ های با این رنج قیمت هستند. نداشتن صفحه کلید ضدآب، محدودیت هایی در درگاه های دستگاه مانند عدم وجود درگاه شبکه و هنچنین نداشتن لولاهای ١٨٠ درجه از نقاط ضعف این دستگاه به شمار می روند.
Lenovo ideapad V130. 2
این سری از لپ تاپ های لنوو انتخاب خوبی برای کارهای مهندسی با رنج قیمتی مناسب هستند. لپ تاپ های لنوو آیدیاپد V130، صفحه نمایش ١۵اینچی دارند و با این حال وزن آن حدود 8/1 کیلوگرم می باشد که باعث می شود حمل و جابه جایی آن به راحتی انجام شود. شرکت لنوو سری V130 را با سخت افزارهایی متفاوت از نظر قدرت پردازش تولید کرده است. با پرداخت هزینه ای کمتر از ١٠ میلیون تومان، لپ تاپ هایی با پردازنده های Core i3 و Core i5 و ٨ گیگابایت رم را می توانید بخرید. سخت افزار این مدل لپ تاپ برای کارها و نرم افزارهای مهندسی خیلی فوق العاده عمل نمی کند ولی دربین لپ تاپ هایی با این بازه قیمتی یکی از بهترین ها می باشد. از دیگر مشخصات این لپ تاپ می توان به لولاهای نمایشگر آن اشاره کرد که تا ١٨٠ درجه باز می شود و به راحتی مهندسان می توانند نمونه کارها و یا سایر محتواهای دستگاه را به سایر افراد در جلسه نشان و ارائه دهند. البته صفحه نمایش این لپ تاپ لمسی نمی باشد. صفحه کلید آن هم تا حدی ضدآب است و با پاشیده شدن مایعات و یا با ریختن لیوان چایی یا آب به روی آن نگران خراب شدن آن نباشید.
Lenovo ThinkPad E490 , E590 .3
این لپ تاپ از پرفروش ترین و پرطرفدارترین لپ تاپ های مهندسی به شمار می آید که این محبوبیت دلایل زیادی دارد. شرکت لنوو آزمایشات سختی را روی لپ تاپ های تینک پد E انجام می دهد تا از مقاومت بدنه در مقابل ضربه های احتمالی به هنگام حمل و جابجایی آن اطمینان حاصل کند.انواع مدل های لپ تاپ تینک پد E با سخت افزارهای متفاوتی در بازار موجود می باشند. مدل هایی که پردازنده های Core i7 و 8 گیگابایت رم دارند انتخاب های مناسب تری برای مهندسان می باشند. مزیت بسیار خوبی که این لپ تاپ ها دارند این است که مدل های E490 با نمایشگر ١۴ اینچی و E590 با نمایشگر ١۵ اینچی ، دارای کارت های گرافیکی ساخت AMD هستند که باعث افزایش سرعت در پردازش گرافیکی می شوند. از دیگر مزایای لپ تاپ های سری تینک پد از جمله E490 و E590 وجود ترک پوینت نارنجی رنگ بین صفحه کلید است. ترک پوینت به همراه تاچ پد، به عنوان دومین جایگزین ماوس کاربرد دارد و شما تا حدی زیادی بی نیاز از خرید ماوس خواهید شد. علاوه بر این صفحه کلیدهای E490 و E590 از بهترین صفحه کلیدهای موجود می باشد. صفحه کلید های آن ها دارای کلیدهای بزرگ با فضای حرکتی زیاد می باشند که باعث می شود بسیار سریع و با کمترین اشتباه تایپ کنید. همچنین این صفحه کلید در برابر مایعات خراب نمی شود.
از ویژگی های بسیار خوب لپ تاپ های لنوو تینک پد E490 و E590 می توان به باتری قدرتمندی که در هر دو مدل وجود دارد اشاره کرد که تا حدود ١۴ ساعت می تواند شارژدهی کند و در صورت نداشتن نرم افزار سنگینی روی آن در طول روز نیازی به شارژر آن نخواهید داشت. علاوه بر این، باتری های آن ها از تکنولوژی شارژ سریع Rapid Charge)) نیز پشتیبانی می کنند و در مدت ٢ ساعت شارژ باتری از صفر به صد درصد می رسد.
Lenovo ThinkBook 15 .4
در صورتی که ظاهر لپ تاپ های لنوو سری E شما را جذب نمی کند می توانید لپ تاپ های مهندسی دیگر لنوو یعنی تینک بوک ١۵ را انتخاب کنید. این مدل نسبت به مدل های سری E طراحی و ظاهر جذاب تر، باریک تر و سبک تر دارند ولی بدنه ی آن ها به مقاومی سری E نیست و باتری با دوام و قدرت کمتری دارند. شرکت لنوو لپ تاپ تینک بوک ١۵ را این گونه معرفی کرد: لپ تاپ هایی هستند که برای پیشرفت کار خود می توانید روی آن حساب کنید. که برای تحقق بخشیدن به این شعار قابلیت های حسگر اثرانگشت روی کلید پاور، دو میکروفن برای تماس های تصویری با تاییدیه اسکایپ، وب کم با مکانیزم جهنده و کلیدهایی مختص اسکایپ را در این مدل قرار داده است.
از نظر مشخصه های سخت افزاری، لپ تاپ های تینک بوک 15 از معدود لپ تاپ هایی است که از پردازنده نسل دهم اینتل استفاده می کند که قدرت بسیار زیادی دارد و بدون ایجاد هیچ مشکلی برنامه های مهندسی را اجرا می کند.
Asus ZenBook S .5
در این قسمت از مقاله به لپ تاپ هایی قدرتمند، زیبا، سبک و حرفه ای می پردازیم که در شخصیت یک مهندس باشد. البته که چنین لپ تاپ هایی قیمت های بالایی هم دارند و اکثر مهندسان نمی توانند چنین هزینه ای را پرداخت کنند. اما اگر به لپ تاپی کارآمد برای پیشرفت کارهایتان نیاز دارید با خرید مدل های پیشرفته و البته پرداخت هزینه ای بالا پشیمان نمی شوید. لپ تاپ های ذن بوک S یک نمونه کامل از لپ تاپ های مهندسی است که هیچ نقصی نمی توان از آن پیدا کرد و بسیار کم وزن، باریک و سبک هستند و به راحتی قابل حمل هستند و حتی می توان آن را داخل کیف گذاشت و وزن آن را با اینکه بدنه ای فلزی دارد اصلا حس نکرد. بنابراین این لپ تاپ ها برای مهندسانی که اکثرا بیرون از خانه هستند و به کامپیوتر شخصی شان نیاز دارند بسیار مناسب هستند. همه مدل های لپ تاپ های ذن بوک S دارای پردازنده Core i7، رم ١۶ گیگابایتی و میزان حافظه SSD بسیار زیادی هستند و به همین دلیل هنگام کار با آن سرعت و عملکرد فوق العاده ای را مشاهده خواهید کرد. این لپ تاپ بسیار قدرتمند و با طراحی هوشمندانه ای است و صفحه نمایش با کیفیتی نیز دارد و با آن می توان همه کارهای خود را انجام داد.
Asus K571 .6
همان طور که اشاره کردیم قدرت پردازش مرکزی یک لپ تاپ مهم ترین عامل برای انتخاب لپ تاپ های مهندسی است و شما با کنار گذاشتن ویژگی های دیگر مانند سبک بودن، زیبایی و باریک و قابل حمل بودن می توانید مدل هایی با قدرت پردازنده بالایی را انتخاب و تهیه کنید. لپ تاپ های ایسوس K571 یکی از این مدل ها می باشد که دارای نسل نهم پردازنده های Core i7 مدل H9750 می باشند و پردازنده ای بسیار قدرتمند در بین پردازنده سایر لپ تاپ ها به حساب می آید و در اجرای همه برنامه ها به خوبی عمل می کند. مدل هایی با ١٢ گیگابایت رم و حافظه SSD قیمتی در محدوده ٢٠ میلیون تومان دارند ولی به راحتی انواع نرم افزارهای سنگین مهندسی را برای شما اجرا می کنند و شما نگرانی از این بابت نخواهید داشت. تنها مشکلی که این لپ تاپ ها دارند وزن بیشتر از 1/2 کیلوگرمی آن ها و شارژدهی پایین باتری های آن ها می باشد.
Lenovo Legion Y540 .7
لپ تاپ های سری لیجن از لپ تاپ های بالا رده در بین سری های دیگر لنوو می باشد و یکی از قدرتمندترین ها در بازار ایران به حساب می آید. این لپ تاپ ها شامل پردازنده ۶ هسته ای Core i7 مدل H9750 می باشد که در حالت تک هسته ای و ۶ هسته ای می تواند به ترتیب با حداکثر فرکانس 5/4 گیگاهرتز و ۴ گیگاهرتز، پردازش های بسیار سنگینی را انجام دهد. این لپ تاپ ها نیز یکی از انواع لپ تاپ های مخصوص بازی به شمار می رود که دارای سیستم خنک کننده بسیار قوی می باشد و گرمای تولید شده از پردازنده مرکزی، کارت گرافیک و قطعات دستگاه را مهار می کند و شما می توانید به راحتی تا ساعت ها با لپ تاب خود کار کنید.
باتری لپ تاپ های سری لیجن هم مانند لپ تاپ های K571 شارژدهی خوبی ندارد و نمی تواند سخت افزار قدرتمند آن را برای زمان زیادی روشن نگه دارد. بنابراین مجبور خواهید بود شارژر آن را همیشه همراه داشته باشید. ویژگی دیگری که این لپ تاپ ها دارند نمایشگر ١۵ اینچی و مات با تکنولوژی IPS و دقت Full HD است که برای مهندسان کاربردی می باشد زیرا دارای کیفیت بالا هستند و چشم ها را حتی بعد از ساعت ها نگاه کردن خسته نمی کند. صفحه کلید لپ تاپ های سری لیجن هم مانند دیگر لپ تاپ های لنوو ارگونومیک هستند و در صورت اینکه کارهای تایپی زیادی دارید لپ تاپ بسیار مناسبی برای این کار می باشد.
Del G5 .8
مهندسانی که عملکرد و کارایی لپتاپ برایشان بسیار اهمیت دارد و هزینه آن چندان برایشان مهم نیست و اولویت اول آنها کارآمدی لپتاپ است، انتخاب لپتاپهای دل بهترین گزینه برای آنها هستند. هنگامی که در پرداخت هزینه مشکل و محدودیتی نداشته باشید، هنگام خرید دستگاه موردنظرتان برای قابلیتها و تواناییهای آن نیز محدودیتی نخواهید داشت. پس با کنار گذاشتن این عامل میتوانید برندهایی با قیمتهای بالاتری مانند لپتاپهای دل را انتخاب کنید. لپتاپهای دل بسیار قدرتمند و جزو دسته لپتاپهای حرفهای به شمار میرود که به راحتی میتوانند سنگینترین نرمافزارهای مهندسی را اجرا کنند. سری G5 از مدلهای جذابی از برند دل هستند که جزو لپتاپهای مختص بازی نیز به حساب میآیند. سری G5 انتخاب مناسبی برای مهندسان هستند چراکه نرمافزارهای مهندسی معمولا سنگین هستند و قدرت پردازشی بالایی میخواهند که این سری از لپتاپها این ویژگی را دارند که البته به دلیل کیفیت بالا قیمتهای بالایی هم دارند.
در بازار کنونی برای تهیه یکی از مدلهای لپتاپهای دل سری G5 که دارای 32 گیگابایت رم، پردازنده Core i7 و میزان حافظه ذخیرهسازی SSD بالایی میباشد؛ باید حداقل 25 میلیون تومان هزینه کنید. در پشت این لپتاپها نیز دریچههای بزرگی تعبیه شده که باعث میشود گرمای ایجاد شده بهوسیله قطعات با سرعت از این دریچهها خارج شوند و شما با خیال راحت میتوانید ساعتها از آن استفاده کنید. همچنین لپتاپهای دل G5 انواع درگاهها را دارند و نیازی به تبدیل نخواهید داشت این ویژگی در اکثر لپتاپهای مهندسی بهخاطر باریک بودن بدنه و سبک بودن وجود ندارد و تعداد محدودی درگاه دارند.
Asus ZenBook Duo .9
این لپتاپ در دو مدل 14 اینچی و 15 اینچی تولید شدهاند که از معدود لپتاپهای با 2 صفحه نمایشگر در جهان هستند. نمایشگر دوم آن که امکانات زیادی هم دارد در بالای صفحهکلید قرار داده شده است. برای مثال شما میتوانید با صفحه نمایش اصلی با نرمافزار مهندسی خود کار کنید و با صفحه نمایش دوم داخل اینترنت مطلبی را پیدا کنید و یا حتی از آن برای یادداشت نکات خود استفاده کنید و با قلم همراه دستگاه یادداشتبرداری کنید. همچنین میتوانید نمایشگر دوم را به منو ابزار نرمافزارهایی چون Corel Painter و Corel VideoStudio اختصاص داد. لپتاپهای ذنبوک دوئو دارای سختافزار خیلی قوی هستند. در این لپتاپها پردازنده Core i7نسل دهم، حافظههای SSD همرا درگاه M.2، رم با حافظه زیاد و کارتهای گرافیک GeForce Mx استفاده شده است تا نرمافزارهای سنگین مهندسی را بهراحتی اجرا کند. همچنین باتری این لپتاپ به گفته ایسوس تا 12 ساعت شارژدهی میکند. در کل اگر بهدنبال لپتاپهایی سبک و باریک هستید و بهرهوری لپتاپ برایتان مهم است پیشنهاد میکنیم به سراغ لپتاپهای ذنبوک دوئو بروید.
10. Apple MacBook Pro 2019 مدل 16 اینچی
لپ تاپ های اپل مک بوک پرو را می توان نمادی از لپ تاپ های مهندسی دانست. این لپ تاپ ها قیمت های بسیار بالایی دارند و تعداد خیلی کمی از مهندسان می توانند چنین لپ تاپ هایی را تهیه کنند. این لپ تاپ ها دارای سیستم عامل Mac OS نسخه Catalina می باشند و همچنین از سخت افزار قدرتمندی بهره می برند که هنگام استفاده از دستگاه سرعت زیادی را تجربه خواهید کرد. مدل هایی بسیار گران قیمت تر در محدوده قیمت خودروهای داخلی وجود دارند که مجهز به پردازنده Core i9 و کارت گرافیک AMD مجزا می باشند که سرعت آن ها از کامپیوترهای رومیزی هم بیشتر است.
هنگام خرید لپ تاپ های مک بوک پرو ٢٠١٩ باید به این نکته توجه داشته باشید که توانایی کار با سیستم عامل آن یعنی Mac OS را دارید؟ ویندوز ١٠ نیز روی این لپ تاپ ها نصب می شود ولی به خاطر تناسب و هماهنگی قسمت سخت افزاری لپ تاپ های مک بوک پرو با سیستم عامل Mac OS خرید این لپ تاپ ها به هدف نصب ویندوز بر روی آن کار جالب و منطقی نیست. میزان بودجه ای هم که می خواهید هزینه کنید در خرید لپ تاپ های مک بوک پرو ٢٠١٩ بسیار تاثیرگذار است.
11. Samsung Notebook 9 Pro
لپ تاپ های سامسونگ نوت بوک ٩ از اول نماد دستگاه های ٢ در 1 بوده اند و از هنگامی که شناخته شدند مردم لپ تاپ های نوت بوک را به خاطر داشته اند. این لپ تاپ ها دارای قلم اختصاصی S-Pen هستند که با حساسیت فشار 40٩۶ تجربه لذت بخشی هنگام کار با لپ تاپ برای شما به ارمغان می آورد. این قلم به قلم Surface متعلق به مایکروسافت بسیار شبیه می باشد. قلم S-Pen وسیله کوچکی است که احتیاجی به شارژ شدن هم ندارد. نمایشگر لمسی لپ تاپ های نوت بوک ٩ فقط از کیفیت p١٠٨٠ پشتیبانی می کند و نور آن بین ٣۵٠ تا ۴۵٠ نیت قابل تغییر است و در واقع وجود یا عدم وجود پیکسل ها چندان قابل توجه نیست. باتری با دوام پایین و عمر کم از معایبی است که در این دستگاه هیبریدی به چشم می آید.
12. Dell G3 15
لپ تاپ های دل G3 15 ظاهر خاصی ندارند ولی می تواند مشخصه های لازم و قوی برای یک لپ تاپ مهندسی را داشته باشد. این لپ تاپ نیز برای انجام بازی و اجرای برنامه های مهندسی مناسب و قابل استفاده است. در این لپ تاپ ها چیپ های اینتل نسل نهم و گرافیک GTX به کار رفته است که ترکیب خوبی را به وجود آورده اند و قیمت مناسبی هم دارند و علت آن که در لیست ما جزو بهترین لپ تاپ های مهندسی است نیز همین می باشد. ولی از بازی های سنگین در محیط دانشگاه بهتر است دوری کنید.
13. ThinkPad X1 Extreme Mobile Workstation
این لپ تاپ ها بسیار قدرتمند هستند و جزو بهترین لپ تاپ های مهندسی به شمار می روند. اگر توان پرداخت هر هزینه ای را دارید می توانید به سراغ لپ تاپ های تینک پد شرکت لنوو بروید تا با خرید آن صاحب یک دستگاه پر قدرت شوید. این لپ تاپ در انواع شکل ها و مدل ها وجود دارد و شما با توجه به نیاز و توان مالی تان می توانید یکی از آن ها را انتخاب کنید. در حالت کلی این لپ تاپ ها قدرت بالا و کارت گرافیک فوق العاده ای دارند و بدنه آن ها از فییر کربن و آلومینیوم تشکیل شده است. این لپ تاپ برای همه کارهای مهندسی و میدانی یک مهندس یا دانشجو بسیار مناسب می باشد. لپ تاپ تینک پد X1 به عنوان بهترین لپ تاپ مهندسی بین دانشجویان شناخته شده است.
14. HP Spectre x360 15T 2019
لپ تاپ های اچ پی Spectre x360 دارای بدنه خوب و محکمی است و همچنین مجهز به پردازنده قوی و کارت گرافیک قدرتمند Nvidia GeForce GTX 1050Ti می باشد. این لپ تاپ یکی از لپ تاپ های قدرتمند 2 در ١ شرکت hp است که علاوه بر طراحی و ظاهر زیبا، عملکرد بسیار خوبی نیز دارند. این ویژگی ها باعث شده تا این لپ تاپ به عنوان بهترین لپ تاپ مهندسی و یک دستگاه قدرتمند شناخته شود. لپ تاپ های HP Spectre x360 دارای نمایشگر لمسی k۴ بسیار خوب و با حساسیت بالا می باشد. همچنین یک قلم اختصاصی Tilt همراه لپ تاپ می باشد که کاربران می توانند به وسیله آن انواع مدل های سه بعدی را خلق کنند.