راهنمای خرید خار جمع کن و خاربازکن
راهنمای خرید خار جمع کن و خاربازکن
درمورد شکل ظاهری این خاربازکن ها و خارجمعکن ها می توان گفت که دقیقا شبیه شکل سوراخهای خار ساخته شدهاند تا راحتتر بتوان خار ها را باز یا بسته کرد.
کارکردن این ابزار به این صورت است که ابتدا سراین وسیله را در داخل خار قرار داده بعد دستگیره آن را در محل خود قرار داد یا از آن خارج می کنند. این نکته را توجه داشته باشید که اگر این خارها از نوع خار های داخلی باشند باید از خارجمعکن استفاده کرد؛ زیرا این وسیله برای این نوع خارها مناسب تر و کار داخل یا خارج کردن را با بستهترشدن خار راحت تر می کند. اما اگر این خارها، خارهای خارجی باشند خاربازکن ها مناسب ترند؛ زیرا باعث بازترشدن خار و راحتتر خارج شدن یا قرار دادن آن روی قطعه می شود.
این دو ابزار را می توان بر اساس اندازه تقسیم بندی کرد؛ یعنی دهانه این ابزار به مقدار تعیین شده و ساختارآن ها باز و بسته می شود و فقط می توان یک رند اندازه خارها را با آن باز یا بسته کرد. به همین دلیل این ابزار با رند ها و سایزهای مختلف در یک جعبه در اختیار افراد قرار داده می شود.
شرکت های سازنده برای آسان تر کردن حمل این ابزار دست به ساخت مدل های تنظیم شونده آن که هم می تواند به یک خارجمعکن و هم به یک خاربازکن تبدیلشود، زدهاند. در این مدل ها کلیدی برای تعویض خارجمعکن به خاربازکن و معکوس آن وجود دارد و همچنین در این مدل ها برخی از قطعات قابل تغییراند. علاوه براین قابلیت منحصربه فرد درطراحی بعضی از این مدل خارها نیز شکلهای مختلف دارند و سری آن ها بایک دیگر قابل جابهجایی وتعویض است. این نوع مدل از ابزار با این که قابلیتهای چندانی دارند اما از قدرت بالایی مانند تک نوع آن ها برخوردار نیستند؛ ولی برای افرادی که از این ابزار به عنوان حرفه ای کار نمیکنند مناسب است. به جزاین نوع مدل ها که گفته شد، مدلهای دیگری وجود دارد که نوک آن خمیده است و این مدل برای زاویه های 45 یا 90 درجه بسیار کاربرد دارد و کارکرد اصلی این نوع در فضا های بسته و قسمت هایی که دسترسی سخت است آشکار می شود.
به علت اینکه این ابزار با فشار دست باز یا بسته و حتی نگه داشته می شوند و فشار وارد شده مختلف است ممکن است که این خارها از ابزار بیرون بیفتند و برای حل این مشکل متخصصان مدلی را طراحی کردهاند که دسته آن روی یک ریل حرکت و از باز شدن یا بسته شدن خود کار ابزار جلوگیری می کند و نمیگذارد خارها به راحتی بیرون بیفتند. این ابزار در نمونه قدرتی خود نیز وجود دارد که در صنایع برای باز وبسته کردن خارهای بزرگ به قدرت زیادتری نیاز است، استفاده می شود.
شرکت سازنده
شرکت هاي مختلفي در زمينه توليد و عرضه انواع خارجمع کن و خار بازکن، فعال هستند. نووا، اچ تی اینسترومنتس، استنلی، اکتیو تولز، سفیر، رونیکس، لیکوتا، آردیر، ام پی تی، ایران پتک، سیلور، اسپرو، فاکس، اورست، آروا، مگا تولز، ویها، ورتکس، توسن، میلان، رینو، نولان، سومو، اینکو، صامو پرشین، اینترکیبل، ورک سایت، شیلدر، فورس، هاردکس، نوا، استنلی، هامان، سونی، هیوندای، مستر، پارتنر، استرانگ، اطلس، جی تی تی، میلواکی، تاپیک، ایستا، سلام، واک لانگ، واستر، وینکس، اروین، یونیور، تاپ تول، تی جی جی، پاندا، گروز و … از مشهورترين برند هاي اين زمينه هستند.
محصولات اين برند ها، از کيفيت مطلوبي برخوردارند و هم اکنون در بازار به به وفور يافت مي شوند.
قيمت
عوامل مختلفي نظير نوع خاربازکن، شرکت سازنده، مواد سازنده، کاربرد، سایز و… در تعيين قيمت انواع خارجمع کن و خار بازکن موثرند. شرکت هاي سازنده اين محصولات، آن ها را با قيمت هاي گوناگوني به بازار عرضه کرده اند و به طور کلي قيمت اين محصولات بين 30 هزار تومان تا 1 میلیون تومان است. يکي از مهم ترين نکاتي که در خريد هر محصول لازم است به آن توجه داشته باشيد، تعيين ميزان بودجه است که به شما کمک مي کند تا از ميان محصولات متنوع موجود در بازار، سريع تر محصول مناسب خود را انتخاب کنيد.