راهنمای خرید گلس (محافظ صفحه نمایش)
راهنمای خرید گلس (محافظ صفحه نمایش)
دستهبندی محافظهای نمایشگر براساس جنس آنها
محافظ نمایشگر از نوع PET: این کلمه خلاصه شدهی عبارت Polyethylene Terephthalate میباشد. عبارت ذکر شده برای معرفی نوع بخصوص از پلاستیک به کار میرود که گونههای متفاوتی دارد و هر کدام از این گونه در یک زمینهی بخصوص مورد استفاده قرار میگیرند. گلسهایی که از این پلاستیک ساخته شدهاند در دو طرف متفاوت میباشند، بصورتی که یک طرف آنها که بر روی نمایشگر قرار میگیرد بوسیلهی سلیکون پوشانده شده است و طرف دیگر که محیط خارجی با آن در ارتباط میباشد از عنصری پلیاستر ساخته شده است سطح این عنصر با کمک روکشی مات که در برابر خط و خش مقاومتی بالا دارد، احاطه شده است. شاخصهایی که بیان شد در انواع با کیفیت محافظهای PET رعایت میشود. این مدل از گلسها موجب میشوند که تصویر نمایشگر با وضوحی بیشتر به کاربر ارائه شود و همچنین مقاومت نمایشگر را در مقابل خط و خش بوسیلهی لایهی محافظ خود بالا میبرند. یکی از نکات منفی دستهی PET از گلسها، تاثیر محدود در مقاوم سازی نمایشگر میباشد به این صورت که مقاومت پائینی برای مقابله با خط و خش دارند و تنها در حد سکه و کلید میتوان بر مقابله روی آنها حساب باز کرد و نهایتا از باقیماندن اثر انگشتان بر روی صفحه جلوگیری نمود. در زمینه مقامت در برابر خراشیدگی شیشههای گوریلا بسیار بهتر عملی میکنند. نکتهی منفی بعدی که میتوان نام برد، در زمینهی استفاده از پلاستیک در ساخت این گلسها میباشد چراکه با گذشت زمان و با قرار گرفتن در معرض چربی انگشتان و یا اشعههای خورشید کدر میشوند و شفافیت سابق را نخواهند داشت.
این دسته از گلسها، ارزانترین نوع موجود در بازار هستند و با توجه به مقاومت پائین آنها برای افرادی مناسب میباشند که گوشیهای هوشمند از رده خارج شده و ارزان قیمت دارند. تمامی گلسهای PET موجود در بازار کیفیتی مشابه دارند اما همچنان خرید از برندهای معتبر میتواند مزیتهایی داشته باشد. مثلا چسبندگی گلس و یا دوام کنارهای آن مناسب خواهد بود و شاهد کندهشدن محافظ نمایشگر با هر اتفاقی نمیباشیم.
محافظ نمایشگر از نوع TPU: این کمله مختصر شدهی عبارت Thermoplastic Polyreuthane میباشد. عبارت مذکور بیانگر نوعی از پلاستیک میباشد که با استفاده از آن در ساخت گلس شاهد تولید محافظ نمایشگری با قابلیتهای مقاومت در برابر چربی، مقاومت در برابر خط و خش، استحکام مناسب و وجود حالتی ارتجاعی میباشیم. با توجه به وجود حالت ارتجاعی در گلس TPU میتوان اظهار داشت که این گلس نسبتا میتواند بصورت ذاتی حالت خود را بهبود دهد به عبارت دیگر پس از خراشیدگیهای ملایم شاهد حفظ حداکثری ترکیب و صحت کارائی اولیهی گلس میباشیم. نوارهای حفاظتی به کار رفته در این نوع از گلسها، دارای جنس پیاورتان میباشند که در شیشههای لبهی پیشرو هواپیما و همچنین شیشههای مورد استفاده در آسیابهای بادی نیز از آنها استفاده میشود همچنین ترکیبت تولید این گلسها به خوبی از شیشهها در مقابل جتها جنگنده محافظت بعمل میآورد. قیمت گلس TPU نسبت به PET بالاتر میباشد اما در مقایسه با تجربهی کارکرد لمسی بهتر و فراهم کردن سطح محافظتی بالاتر برای نمایشگر شما، این تفاپت قیمت زیاد نیست.
محافظ نمایشگر از نوع حرارت دیده: در نهایت آخرین گونه از محافظهای نمایشگر، محافظهای گرما دیده میباشند. این دسته از گلسها باکیفیتترین و بهترین محافظهای تولید شده برای اسمارت فونها هستند. در ساخت دستهی گرما دیدهی گلسها از بروزترین تکنولوژی و برترین عناصر اولیه استفاده شده است. ضخامت گلسهای گرمادیده 0.4 میلیمتر میباشد که نسبت به انواع دیگر، میزانی پائینتر بوده و برای نصب بر روی نمایشگر سهولت بیشتری را فراهم میکند؛ این در حالی است که کیفیت ساخت و قابلیتهای گلس بسیار بهتر از دو نوع دیگر میباشد. تمامی نسخههای این نوع از گلس، از چهار لایه تشکیل شدهاند. نزدیکترین لایه به نمایشگر از جنس سیلیکون میباشد که وظیفهی آن حافظت در برابر شوکهای احتمالی است، لایهی بعد PET film میباشد که بوسیلهی یک چسب به لایههای بعد از خود متصل شده است. سومین لایه از طرف نمایشگر، لایهی گرما دیده است و در نهایت بالاترین لایه، لایهی ضدچربی میباشد. یکی از نکات مثبت این گلسها منتقل نمودن بهتر روشنائی است که وضوح تصویر را به میزان زیادی افزایش میدهد، نکتهی بعدی قابلیت ضد انعکاس بودن آن است که شدت میزان نوری که تابیده میشود را کم مینماید. بیرونیترین لایه این گلس دارای خاصیت مقابله با چربی میباشد که باعث میشود اثر انگشتان بر روی نمایشگر باقی نماند. آخر موردی که قابل ذکر است و اتفاقا زمینهی برتری این گلس بر شیشهی گوریلا گلس 3 نیز میباشد، خاصیت ضد خاک بودن آنست که برای استفاده در مناطقی مانند سواحل که گوشی در تماس مداوم با خاک میباشد بسیار کاربردی است.
بررسیهای انجام گرفته بر روی توانائی این گلسها برای محافظت در برابر ضربههای ناگهانی نشان داده است که نرخ میزان سختی عناصر به کار رفته در این محصول که معادل H8 و H9 است، کاملا حقیقی بوده و در برابر هر گونه خط و خراشی توانائی مقابلهی مناسب و حداکثری را دارد. بدلیل ساختار گلس که به زبان سادهتر یک شیشهی بسیار فشرده میباشد، هنگامیکه تعداد زیادی قطره بر روی آن میریزد به میزان بسیار بالائی ضربه میبیند و به قسمتهای فوق العاده ریز تقسیم میگردد. گلسهای گرما دیده بهترین نوع گلس بازار میباشند که همانگونه که میتوان نتیجه گرفت قیمت بالائی نیز دارند، به همین علت این نوع از محافظهای نمایشگر برای اسمارت فونهای پرچمدار بازار کاملا مناسب است و کاربران این گوشیها که از قدرت خرید بالائی بهره میبرند، میتوانند آن را خریداری نمایند.
اگر قصد داشته باشیم که محافظهای نمایشگر را به دو دستهی کلی تقسیم کنیم و آنها را با هم مقایسه نمائیم. میتوان گفت که در زمینهی منتقل نمودن حداکثر میزان روشنائی و نشان دادن رنگ واقعی نمایشگر، انواع شیشهای به علت اینکه جنس روشنتر و صیقلیتری دارند، بهتر عمل مینمایند. گلسهای شیشهای در دماهای بسیار بالا ساخته میشوند که به همین سبب، میزان قابلیت ضد بازتاب در این دسته نسبت به محافظهای پلاستیکی بیشتر میباشد. البته باید بیان نمود که جنس و پروسهی ساخت گلسهای شیشهای که موجب برتری آنها شده است، قیمت بالاتری را نیز در پی داشته است که خریداران باید به آن نیز توجه نمایند.
انواع اشکال محافظهای نمایشگر
بصورت کلی گلسها از لحاظ شکل در سه رده تقسیم بندی میشوند که در ادامه، هر رده بصورت جداگانه توضیح داده خواهد شد.
گلسهای دو بعدی: گلسهای D2 از جلمه محافظهای کاملا صاف و صیقلی میباشند. این گلسها بصورت کامل تمام مساحت نمایشگر را پوشش میدهند. در طراحی گلسها دو بعدی شاهد هیچگونه خمیدگی نمیباشیم از جمله محافظهایی که در این رده تولید شدهاند، میتوان S5 سامسونگ و iPhone 5 اپل را نام برد.
گلسهای دو و نیم بعدی 2.5D: گلسهای 2.5D مانند ردهی D2 بصورت کامل سطحی صاف و صیقلی دارند تنها تفاوت موجود، خمیدگی در لبهها میباشد که البته این نوع از طراحی ممکن است منجر به دور شدن گلسها از هدف اصلی تولید خود شوند یعنی امکان دارد شاهد کاهش میزان حفاظت از نمایشگر گوشی باشیم. در حال حاضر استفاده از این ردهی گلس در بازار متداول شده است و امکان پیدا کردن آنها به سادگی در تمامی مغازهها وجود دارد. نکتهی قابل ذکر در این مبحث، اینست که عبارت. 2.5D صرفا یک اصطلاح میباشد که در صنعت گوشیهای هوشمند متداول شده است و هیچگونه نمود علمی و فنی برای آن بصورت کلی تعریف نشده است. همانگونه که قابل پیشبینی است بدلیل انحناهای موجود در کنارههای گلس باید کاربران برای خرید آن، هزینهی بیشتری بپردازند. از جمله اسمارت فونهای که از این ردهی گلس در آنها کمک گرفته میشود، S6 سامسونگ و iPhone 6 اپل میباشند.
محافظ نمایشگر D3: گلسهای سه بعدی برخلاف دو ردهی قبلی، دارای خمیدگیهای زیادی در سطح خود هستند که در کنارههای گلس زاویهی خمیدگیها تا 45 درجه افزایش مییابد. به دلیل وجود انحناهای زیاد در سطح این گلس، قیمت نهایی آن برای مصرف کنندگان تا 3 برابری قیمت گلسهای دو بعدی میباشد. همانگونه که در گلسهای 2.5D نیز شاهد بودیم، انحناهای موجود باعث میشود که حداکثر محافظت از نمایشگر گوشی انجام نگردد و در نتیجه این رده از گلسها بیشتر به منظور افزایش زیبائی ظاهری اسمارت فونها مورد استفاده قرار میگیرند.
کاربرانی که بدلیل ضخامت بالا، تمایلی به استفاده از ردهی سهبعدی گلسها ندارند، میتوانند برای محافظت از نمایشگر خود، از گلسهای پلاستیکی دو و نیم بعدی و دو بعدی کمک بگیرند. به این دسته از گلسها TPU اطلاق میگردد.
براق و یا مات بودن گلس
گلسها عرضه شده در بازار را میتوان به دو دستهی کلی مات و براق نیز تقسیمبندی نمود. برای صفحات نمایشی که براق هستند به علت روشنائی و وضوح بیشتری که دارند، توزیع رنگ در آنها به شیوهای تندتر و در اصطلاح اشباعتر به وقوع میپیوندد. در نتیجه این صفحات نمایش رنگ مشکی را سیاهتر و رنگ سفید را روشنتر نمایش میدهند. بر اساس عملکرد فوق نمایشگرهای مذکور، کاربران در زیر اشعهی مستقیم خورشید برای مشاهدهی تصاویر با مشکلات و عدم وضوح بسیار روبهرو خواهند بود. با توجه به این مطالب در این نمایشگرها برای جلوگیری از بازتاب نور، بهرهگیری از صفحات نمایش مات بهتر میباشد.
بهترین محافظ صفحه نمایش گوشیها را با بهترین قیمت از کجا میتوانیم پیدا کنیم؟
شاید بپرسید که با توجه به بازار متنوع و گسترده محافظ صفحه نمایش تلفن های همراه، محافظ صفحه نمایش مناسب را از کجا میتوانیم تهیه کنیم. همانطور که میدانید، در خرید وسایلی مثل محافظ صفحه نمایش گوشی هوشمند، دو مسئله بسیار اهمیت دارد، قیمت کالا و اصالت کالا. همه ما به دنبال خرید وسایلی با قیمت مناسب هستیم و معمولا از خرید کالاهایی که قیمت بسیار بالا و نامناسب دارند، پرهیز میکنیم. همچنین لازم است کالا از اصالت برخوردار باشد، زیرا امروزه شرکتهای مختلفی دست به تولید کالاهای تقلبی زده اند که نمیتوان آنها را به راحتی از کالاهای اصلی تشخیص داد.
در این صورت، راه حل چیست؟
سایت روزکالا، یکی از بزرگترین سایت های فعال در زمینه خرید و فروش اینترنتی است که با ایجاد فضای رقابتی مناسب، بهترین قیمت را برای کالاهای گوناگون در اختیار شما قرار میدهد. در این سایت، مجموعه ای از فروشگاه های فروشنده محصولات مختلف به همراه قیمت محصول در این سایت ها قرار گرفته است و شما میتوانید با مقایسه قیمتها، کالای مورد نظر خود را با بهترین قیمت خریداری کنید.
بعلاوه سایت روزکالا، تمامی فروشگاه های موردنظر را مورد بررسی قرار داده است و اصالت کالای تمامی فروشگاهها، تضمین شده است . پس با روزکالا، با خیال آسوده خرید کنید. به منظور این امر می توانید از بخش محافظ صفحه نمایش گوشی هوشمند سایت روزکالا، محصول مورد نیاز خود را با قیمتی مناسب تهیه کنید.